З ДОСВІДУ НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОГО АКАДЕМІЧНОГО ПИСЬМА СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ: РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ З ТЕМИ «ORGANISING PARAGRPHS» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ІV КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СХІДНА ФІЛОЛОГІЯ» - Ольга Драгінда (Ars Linguodidacticae, 2022)
Ця публікація представляє розгорнутий план конспект заняття для студентів-бакалаврів четвертого року навчання, які спеціалізуються на вивченні східних мов. Метою заняття є ефективне опанування студентами навичок написання параграфа, як структурного елемента академічних текстів навчального та наукового характеру, на основі лексичного матеріалу до теми «Сприйняття часу в різних культурах». Сплановане заняття повністю відповідає сучасним вимогам до студентоорієнтованого навчання у закладах вищої освіти.