КАТАМНЕЗ ДІТЕЙ З ВНУТРІШНЬОУТРОБНИМИ ВІРУСНИМИ ІНФЕКЦІЯМИ - I. I. Redko (Неонатологія, хірургія та перинатальна медицина, 2015)
Вивчено стан здоров’я у доношених та недоношених новонароджених з вродженими вірусними інфекціями до 3-х років постнатального розвитку. Встановлено, що у недоношених дітей показники стану здоров’я, темпи психомоторного та мовного розвитку відрізняються від відповідних показників доношених дітей та потребують своєчасного проведення лікувально-реабілітаційних заходів.