Przyczyny braku kontroli astmy oskrzelowej na podstawie literatury = Reasons for lack of asthma control based on the literature - Katarzyna Dońka; Iwona Czerwińska Pawluk; Violetta Paździor; Walery Zukow (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Dońka Katarzyna, Czerwińska Pawluk Iwona, Paździor Violetta, Zukow Walery. Przyczyny braku kontroli astmy oskrzelowej na podstawie literatury = Reasons for lack of asthma control based on the literature. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(1):263-273. ISSN 2391-8306. DOI: http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.44380