Wydolność tlenowa studentek Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w zależności od wieku oraz aktywności fizycznej mierzonej Beep Test – doniesienia wstępne = Aerobic fitness students of Silesian Medical University depending on the age and physical activity Rusing Beep Test- preliminary reports - Anna Mędrak; Izabela Bajerska; Paweł Plaskacz; Tomasz Łosień (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Mędrak Anna, Bajerska Izabela, Plaskacz Paweł, Łosień Tomasz. Wydolność tlenowa studentek Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w zależności od wieku oraz aktywności fizycznej mierzonej Beep Test – doniesienia wstępne = Aerobic fitness students of Silesian Medical University depending on the age and physical activity Rusing Beep Test- preliminary reports. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(7):292-300. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.57819