ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ НЕГЛАСНИХ СЛІДЧИХ (РОЗШУКОВИХ) ДІЙ ТА ЇХ ПРОЦЕСУАЛЬНЕ ОФОРМЛЕННЯ - O. O. Yukhno (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs, 2018)
Розглянуто особливості використання сучасних інформаційних технологій під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, форми їх процесуального оформлення та закріплення як доказів у кримінальному провадженні. Описано види негласних слідчих (розшукових) дій згідно з чинним КПК України та проаналізовано можливості їх застосування у правозастосовній діяльності. Запропоновано авторську класифікацію сучасних інформаційних технологій. Проаналізовано думки вчених щодо порушених у статті питань, надано авторську їх оцінку. Зроблено висновок про наявність певних неузгодженостей та неповноти окремих положень чинного КПК України.