КОНЦЕПТУАЛИЗАЦИЯ ПРАВА В ПОСТСОВЕТСКИЙ ПЕРИОД. - Б. Б. Сарбасов. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Автор кеңестiк кезең тұсындағы құқықты тұжырымдауға қатысты өзектi мәселенi көтередi. Құқықтық мемлекеттi қалыптастыру барысында қарастырылған мәселенiң құқық қорғау әрекетi үшiн маңызды екенi сипатталады.