Психолого-педагогічні засади організації особистісно орієнтованого навчання майбутніх педагогів - Олена Леонідівна Пінська (Освітній вимір, 2013)
Пінська О. Л. Психолого-педагогічні засади організації особистісно орієнтованого навчання майбутніх педагогів.