Biuro, natura, wyobraźnia, wiejska chata, fabryczna hala. Wizerunki artystycznej pracowni w dokumentalnym filmie o sztuce czasów PRL-u - Piotr Juszkiewicz (Artium Quaestiones, 2018)
Artists’ studios turned into museums are always specific representations of the