Сензитивність як психофізіологічний стан людини - О. В. Кочерга (Педагогічна освіта: теорія і практика. Психологія, педагогіка, 2013)
Стаття присвячена питанню трактування поняття «сензитивність» у психологічній літературі. Розглянуто визначення понять «чутливість» та «сензитивність». Представлено сензитивність як особливий психофізіологічний стан людини.