Ocena skuteczności wybranych metod fizjoterapii w zmianach zwyrodnieniowych odcinka lędźwiowego kręgosłupa = Evaluation of the effectiveness of selected methods of physiotherapy in degenerative changes of lumbar spine - Magdalena Zawadka; Adam Fijewski; Piotr Gawda (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Zawadka Magdalena, Fijewski Adam, Gawda Piotr. Ocena skuteczności wybranych metod fizjoterapii w zmianach zwyrodnieniowych odcinka lędźwiowego kręgosłupa = Evaluation of the effectiveness of selected methods of physiotherapy in degenerative changes of lumbar spine. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(11):373-388. ISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.34159