Методи вилучення невідомих за допомогою операцій проектування - V. V. Ostapenko; G. S. Finin (Sistemnì Doslìdženâ ta Informacìjnì Tehnologìï, 2019)
В статті досліджується зв’язок між операцією проектування та методами вилучення невідомих. Окремо розглядаються метод послідовного вилучення однієї невідомої, а також метод вилучення групи невідомих. Значну увагу приділяється методам вилучення невідомих із систем нерівностей, що описуються нерівностями, які мають структуру графу.