مقایسه طرحواره‌های ناسازگار اولیه، دانش و نگرش جنسی در زوجین متقاضی طلاق و عادی - شیوا ملایم رفتار; محمدمهدی پسندیده; پیمان کاظمی (فصلنامه علمی- پژوهشی اصول بهداشت روانی, 2018)
مقدمه: هدف اصلی این پژوهش، مقایسه زوجین متقاضی طلاق و عادی از نظر طرحوارههای ناسازگار اولیه، دانش و نگرش جنسی بوده است. روشکار: در این پژوهش توصیفی با حجم نمونه 182 نفری (91 زوج متقاضی طلاق و91 زوج عادی) برای جمعآوری اطلاعات از مقیاس‌های طرحوارههای ناسازگار اولیه و دانش و نگرش جنسی استفاده شده است .تحلیل آماری با استفاده از تحلیل واریانس تکمتغیره و چندمتغیره انجام شد. یافتهها: بین زوجین متقاضی طلاق و عادی از نظر طرحوارههای ناسازگار اولیه، دانش و نگرش جنسی، تفاوت معناداری وجود دارد (05/0>P). نتیجهگیری: زوجین متقاضی طلاق نسبت به زوجین عادی از طرحوارههای ناسازگار اولیهی بالاتر و دانش و نگرش جنسی کمتری برخوردارند.