Соттардың қызметін ұйымдастыруының құқықтық жағынан қамтамасыз етудің кейбір мəселелері - A.U. Usenbayev (Хабаршы. Заң сериясы, 2019)
В данной статье рассматриваются правовые аспекты организации судебной системы.