Rozhodovacia činnosť Ústavného súdu Slovenskej republiky 1993-1997 - Jan Filip (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 1999)
Recenze publikace - Rozhodovacia činnosť Ústavného súdu Slovenskej republiky 1993-1997 Zodpovedný redaktor P. Kresák. Vyd. Kalligram, Bratislava 1999, 632 s.