Можливості інтернет-технологій у самостійній роботі майбутніх інженерів у процесі навчання іноземної мови - Тетяна Герасимчук (Освітній вимір, 2014)
Герасимчук Т. В. Можливості інтернет-технологій у самостійній роботі майбутніх інженерів у процесі навчання іноземної мови.