ZGŁOSZENIE NAJMU OKAZJONALNEGO LOKALU NACZELNIKOWI URZĘDU SKARBOWEGO - Arkadiusz Mróz (Zeszyty Prawnicze, 2018)
Artykuł jest drugim z trzech artykułów prezentujących szczegółowe rozważania dotyczące konstrukcji okazjonalnego najmu lokalu oraz jej praktycznego znaczenia dla funkcjonowania rynku najmu lokali mieszkalnych w Polsce.