Recensioner - Per Stam; Sofia Pulls; Johan Alfredsson; Lisbeth Stenberg; Åsa Arping; Jesper Olsson; Frida Beckman; Per-Olof Mattsson; Tilda Maria Forselius; Jennie Nell; Marianne Sandels; Johannes Björk; et al. (Tidskrift för Litteraturvetenskap, 2014)
Per Stam om CAROLINE HAUX FRAMKALLNING. SKRIFT, KONSUMTION OCH SEXUALITET I KARIN BOYES ASTARTE OCH HENRY PARLANDS SÖNDER Göteborg/Stockholm: Makadam, 2013, 359 s. (diss. Stockholm)