Brugen af vejlederbrev til universitetsstuderende – en diskussion af dets betydning i vejledningsprocessen - Sussie Laustsen; Gitte Wichmann-Hansen; Hanne Aagaard; Golnosh Bahrami; Pia Dreyer (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift, 2012)
Siden 2008 har deltagere på Aarhus Universitets (AU) vejledningskurser udarbejdet individuelle vejlederbreve, som de kan anvende i vejledningsprocessen. I artiklen præsenteres en kvantitativ undersøgelse af hvor mange, der anvender vejlederbrevet. Endvidere diskuteres vejlederbrevets potentiale til at fremme relationen i vejledningsprocessen, herunder om vejlederbrevet kan tydeliggøre sammenhænge mellem læringsmål, vurderingskriterier og studerendes læringsaktiviteter.