Magica Italia (livello 1, 2 e 3) - Darja Mertelj (Vestnik za Tuje Jezike, 2014)
Apicella, Maria Angela  & Madè, Marina (2013): Magica Italia (livello 1), libro dello studente. Loreto: ELI, ISBN 978-88-536-1483-4, mehka vezava, 80 strani, 14,00 EUR Apicella, Maria Angela  & Madè, Marina (2013): Magica Italia (livello 1), Quaderno. Loreto: ELI, ISBN 978-88-536-1484-1, mehka vezava, 48 strani, 8,80EUR Apicella, Maria Angela  & Madè, Marina (2013): Magica Italia (livello 1), Gudia didattica. Loreto: ELI, ISBN 978-88-536-1485-8, mehka vezava, 80 strani, 22,50 EUR