توسعه دانشگران در عصر دانش‌محور؛ مطالعه موردی (مطالعات منابع انسانی, 2012)
با ورود به عصر دانائی، نیروی انسانی به مهمترین عوامل موفقیت تبدیل شده است و نقش آن در تمامی مراحل اقتصاد دانش‌محور غیرقابل انکار است. به‌زعم بسیاری، بیشترین آسیب‌پذیری این اقتصاد از ناتوانمندی سرمایههای انسانی ناشی می‌شود. بر این اساس در مقاله حاضر به این موضوع پرداخته می‌شود که نیازهای آموزشی دانشکاران کدامند؟ اجرای موفقیت‌آمیز آموزش‌ها مستلزم چه استراتژی‌هایی است؟ و شیوه‌های مناسب آموزش دانشکاران کدام است؟ جامعه آماری تحقیق شامل همه کارشناسان حوزه پژوهش و فناوری شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران است و از روش تحقیق توصیفی – پیمایشی و ابزار پرسشنامه استفاده شده است: نتایج تحقیق حاکی از تایید تمام نیازها، شیوه‌ها و استراتژی‌های آموزشی ارائه شده در ادبیات تحقیق می‌باشد.