РЕФОРМА СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ЯК ЗАСІБ ЄВРОПЕЇЗАЦІЇ ВІТЧИЗНЯНОГО МЕДИЧНОГО ПРОСТОРУ: АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ - O. S. Pronevych (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs, 2018)
Охарактеризовано адміністративно-правовий компонент реформи системи охорони здоров’я як засіб європеїзації вітчизняного медичного простору. Особливу увагу приділено з’ясуванню перспективи імплементації в національне законодавство рекомендацій профільних міжнародних інституцій та апробації в медичній сфері кращих європейських управлінських практик.