Avanersuarmi nunasiaataasimaneq ullukkumullu - Martin Binachon (Nordicum-Mediterraneum, 2022)
Inughuit Avanersuarmiut nunasiaataasimanerat ullumikkumut qanoq sunniuteqarsimava? Tamanna paasiniarlungu Qaanaaq, Ilulissat taavalu Nuuk Oktobari Novembarillu qaammataanni, 2021, tikeraarpakka.