Впровадження безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини - Григорій Дейниченко; Василь Гузенко; Дмитро Дмитревський; Інна Золотухіна; Володимир Перекрест (Ресторанний і готельний консалтинг: Інновації, 2022)
Актуальність. Молочна промисловість як галузь, що характеризується високим рівнем відходоутворення, є об’єктом широкого застосування баромембранних процесів. Водночас науковці продовжують працювати у напрямку впровадження нових видів молочної продукції, нових способів переробки сировини, підвищення якості та конкурентоспроможності продуктів.