Adli Olgularda Organ Nakli Sürecinde Adli Tıbbın Rolü - Fatma Yücel Beyaztaş; Ramazan İlhan; Sema Yaman; Celal Bütün; Bahadır Özen; Özlem Kayım Yıldız (Adli Tıp Bülteni, 2014)
Beyin ölümü gerçekleşmiş adli olgular, organ nakli için donör adayı olarak belirlendiğinde; adli tıp, etik ve hukuk açısından değişik sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu sunumda organ nakli sürecine katılan adli olgunun karşılaştığı sorunlar irdelendi.