Когнитивно-концептуальный принцип преподавания иностранному языку - Шетел тілін оқытудың когнитивтік-концептуалды принципі - I. Amangeldieva (Әл-Фараби Атындағы Қазақ Ұлттық Университеті хабаршы шығыстану сериясы, 2016)
В статье рассматривается теория когнитивно-концептуального принципа преподавания иностранному языку. Мақалада шетел тілін оқытудың когнитивтік-концептуалды принципі теориясы қаралады.