Сутність інституту захисту культурних цінностей в аспекті збройних конфліктів - O. Kotlyar (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право, 2023)
У даній статті досліджено та проаналізовано питання щодо сутності інституту захисту культурних цінностей у міжнародному праві в аспекті збройних конфліктів.