АКТУАЛІЗАЦІЯ ЕКЗИСТЕНЦІЙНИХ ПРОБЛЕМ СВОБОДИ ВИБОРУ У СУЧАСНОМУ СОЦІУМІ - Oleksandr Tiulkin (Вісник НЮУ імені Ярослава Мудрого: Серія: Філософія, філософія права, політологія, соціологія, 2023)
У статті досліджуються окремі аспекти людського життя, вказуючи на різноманіття проблем свободи вибору в сучасному світі. Для прикладів були узяті зрозумілі багатьом явища і ситуації, які відповідають реальним обставинам дійсності. В цьому полягає потреба показати, що проблеми свободи вибору у ХХІ столітті досі актуальні та абсолютно реальні.