O ZNAČENJU I OBAVJESNOSTI RIJEČI ZNAČAJKA - Marija Znika (Rasprave Instituta za Hrvatski Jezik i Jezikoslovlje, 1989)
U ovom će se radu analizirati riječ značajka i njezine eventualne zamjene, i to ne samo s obzirom na njezinu tvorbu i značenje nego i s obzirom na njezinu funkcionalnost u komunikaciji.