Виховний потенціал культурних традицій у рамках сучасного японського сімейного виховання - Наталія Зброєва (Педагогічний дискурс, 2012)
Стаття присвячена аналізу місця і ролі культурних традицій у японському сімейному вихованні, які, на думку автора, відіграють вирішальну виховну роль, здійснюючи вплив на етапи дорослішання дитини, формуючи в неї конкретні, соціально очікувані японським суспільством, риси характеру.