Bilimsel Toplantı Duyuruları - Adli Tıp Uzmanları Derneği ATUD (Adli Tıp Bülteni, 1997)
1 Third International Conference “Health and Human Rights” 13-15 Octobre 1997 Gaza,Gaza Community Mental Health Programme PO BOX 1049 Gaza City. Palestine Tel:972 7 865949, Fax: 972 7 824072, Email: gcmhp @( baraka.org 2 Çocuk İstismarının ve İhmalinin Önlenmesi Semineri. 8-9 Eylül 1997 Kemer Antalya. Prof.Dr.Esin Konanç, Eğitim Bilimleri Fakültesi Cebeci, Ankara Tel: 0312 491 11 81- 363 33 50-59 Fax: 0312 363 6l 45 3 IV.Pratisyen Hekimlik Kongresi, 29 Ekim-2 Kasım 1997, İzmir, Pratisyen Hekimlik Kongresi Düzenleme Kurulu Mithatpaşa Caddesi No:62/18, 06420, Yenişehir, Ankara Tel: 0312 4183156; 4183963 Faks: 0312 4172672 4 American Academy of Forensic Sciences, 50th Annual Meeting February 9-14 February 1998 San Francisco, CA P.O. Box 669 Colorado Springs, CO 80901-0669 5 III Adli Bilimler Kongresi 14-17 Nisan 1998, Kuşadası. Prof.Dr.Beyhan Ege Ege Üniversitesi Tıp Fak. Adli Tıp Anabilim Dalı 35100 Bornova İzmir Tel: 0232 343 43 43 Fax: 0232 388 00 09 6 6th Indo Pacific Congress on Legal Medicine and Forensic Sciences (INPALMS- 1998-KOBE) 26-30 July, 1998, Kobe, Japan Simul International, Inc., Kansai Office Kogin Bldg., Annex 8F, 4-2-7 Koraibashi, Chuo-ku, Osaka 541, Japan Tel: 81-6-231-2441 Fax: 81-6-231-2447 7 15th Meeting of the International Association of Forensic Science 22-28 August 1999, University of California, Los Angeles. Barry Fisher IAFS-1999 c/o LASD/SSB 2020 W.Beverly Blvd, Los Angeles, CA 90057 USA Email:73233-3344@compuserve.com http://www. criminalistics. com ./IAFS-1999