Jarosław Gołębiewski, Systemy żywnościowe w warunkach gospodarki cyrkularnej, Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa 2019 - Eulalia Skawińska; Romuald I. Zalewski (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2020)
*