Związki zespołu cech kręgosłupa-miednicy i stóp dziewcząt i chłopców w wieku od 4 do 18 lat = Relationships in the Spine-Pelvis System and Feet in Girls and Boys Aged 4 to 18 Years - Mirosław Mrozkowiak; Paulina Jazdończyk (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Mrozkowiak Mirosław, Jazdończyk Paulina. Związki zespołu cech kręgosłupa-miednicy i stóp dziewcząt i chłopców w wieku od 4 do 18 lat = Relationships in the Spine-Pelvis System and Feet in Girls and Boys Aged 4 to 18 Years. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(7):226-250. ISSN 2391-8306. DOI 10.5281/zenodo.19950