Recensioner - Gabriel Itkes Sznap; Rikard Loman; Maria Jönsson; Anna-Lena Pihl; Neal Ashley Conrad Thing; Anders Nilsson; Jimmie Svensson (Tidskrift för Litteraturvetenskap, 2012)
Gabriel Itkes Sznap om Anders Olsson Ordens asyl. En inledning till den moderna exillitteraturen Stockholm: Albert Bonniers förlag 2011, 263 s.