TIKRINAMOS NAUJOS MASINIŲ VARŽYBŲ SISTEMOS - M. Stakvilevičius; F. Dargis (Psichologija, 2016)
Straipsnyje eksperimentiškai tikrinamos naujos masinių varžybų sistemos. Buvo tikrinamos linijinė, šveicariška, dviejų pakopų sistemos. Praktinė patirtis ir modeliavimas rodo, kad naujosios sistemos geriau atitinka realius sporto poreikius.