İsalmın Hatunundan Modern Dünyanın İnanan Bayanına - M. Enes Topgül (Eskiyeni, 2009)
Her din, hayata dair bir projedir. Ve her dinin kâinat, hayat ve insan ile ilgili hedefleri vardır. Dinler, bu hedefleri gerçekleştirmek için araçları ve uygulanabilme imkânı sunan örnekleri de muhataplarına sunar. Bu araçlar ve örnekler ile hayata dair inşa projesini yürütmeyi ister.