"Computer literacy". Diskussion om EDB-anvendelsens begrundelse i undervisningen - Birthe Lund Jensen (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1986)
"Computer literacy". Diskussion om EDB-anvendelsens begrundelse i undervisningen