Kysela, Jan: Zákonodárství bez parlamentů. Delegace a substituce zákonodárné pravomoci - Jan Wintr (Časopis pro Právní Vědu a Praxi, 2008)
Recenze publikace - Kysela, Jan: Zákonodárství bez parlamentů. Delegace a substituce zákonodárné pravomoci Univerzita Karlova, Právnická fakulta, Praha 2006, 170  stran