ПРЕДСЕДАТЕЛЬСТВО РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН В ОБСЕ КАК ФАКТОР УКРЕПЛЕНИЯ АВТОРИТЕТА ОРГАНИЗАЦИИ - G. А. Movkebayeva (Halyk̦aralyk̦ k̦atynastar ža̋ne halyk̦aralyk̦ k̦u̇k̦yk̦ seriâsì, 2016)
Мақала Қазақстан Республикасының ЕҚЫҰ-дағы төраға лығының нəтижелеріне арналған. Мақалада ҚР-ға 2010 жылы ұйымының төрағасы болуына мүмкіндік берген факторлар, Қазақстан ұсынған бастамалар мен стратегиялық күн тəртібі қарастырылады.