ОРГАНІЗАЦІЯ БЕЗПАПЕРОВОГО УПРАВЛІНСЬКОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАЛОГО БІЗНЕСУ - Serhii Harkusha (Економіка та суспільство, 2021)
Стаття присвячена дослідженню організації безпаперового управлінського обліку на малих підприємствах. На сьогоднішній день значні зміни умов господарювання, що відбуваються в економіці країни, вимагають підвищення якості інформації, яку використовують для прийняття управлінських рішень. Досліджено основні переваги та недоліки основних систем управлінського обліку та показані найбільш типові проблеми, що виникають у сучасних умовах при впровадженні управлінського обліку на малих підприємствах України. Порівняно особливості систем обліку за МСФЗ і НП(С)БО для використання в управлінському обліку. Розглянуто програмне забезпечення для ведення управлінського обліку малими підприємствами. Що стосується обмежень дослідження, слід визнати, що дослідження було зосереджено виключно на впроваджені управлінського обліку на малих підприємствах.