Роль педагога в формировании организаторских способностей учащихся начальных класов (из опыта Республики Узбекистан) - Фатама Клімова (Порівняльно-педагогічні студії, 2013)
У статті висвітлено досвід Республіки Узбекистан щодо формування організаторських здібностей учнів молодших класів; особлива увага приділена ролі учителя у цьому процесі, а також підготовці майбутніх учителів до трудової діяльності в умовах сучасної школи.