Силові здібності: динаміка тренувального ефекту силових вправ у дівчат 9 років - O. V. Ivashchenko; Yu. M. Nosko; V. S. Ferents (Physical Education Theory and Methodology, 2019)
Мета дослідження — визначити вплив комбінованого методу розвитку сили на динаміку тренувального ефекту у дівчат 9 років.