Wartość diagnostyczna MSCT w chorobie niedokrwiennej serca u pacjentów z dodatnią próbą wysiłkową = Diagnostic value of MSCT in ischemic heart disease in patients with positive exercise test - Michał Tomaszewski; Maciej Kozioł; Jadwiga Kozioł; Agnieszka Zadrąg-Olko; Andrzej Tomaszewski; Robert Łuczyk (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Tomaszewski Michał, Kozioł Maciej, Kozioł Jadwiga, Zadrąg-Olko Agnieszka, Tomaszewski Andrzej, Łuczyk Robert. Wartość diagnostyczna MSCT w chorobie niedokrwiennej serca u pacjentów z dodatnią próbą wysiłkową = Diagnostic value of MSCT in ischemic heart disease in patients with positive exercise test. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(5):341-348. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.53148