Rak kory nadnercza u 7-letniej dziewczynki - Alicja Smorawińska; Eugeniusz Korman (Pediatric Endocrinology, Diabetes and Metabolism, 1998)
Przedstawiliśmy przypadek raka kory nadnercza u 7-letniej dziewczynki, ze szczególnym zwróceniem uwagi na diagnostykę różnicową i zastosowane leczenie.