ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В АГРОБІЗНЕСІ - Тетяна Ільченко (Економіка та суспільство, 2024)
В статті досліджено особливості використання інноваційних підходів до вдосконалення маркетингової діяльності в аграрному бізнесі. Встановлено, що існує необхідність пошуку нових інноваційних механізмів та інструментів, які забезпечать формування конкурентних переваг сільськогосподарських підприємств. В статті систематизовано та проаналізовано інноваційні підходи до ефективної маркетингової діяльності аграрного підприємства. Встановлено, що інноваційні підходи до маркетингової діяльності аграрних підприємств будуються на трьох ключових аспектах: інтеграції сучасних технологій, оптимізації бізнес-процесів і активізації цифрових каналів комунікації. Доведено, що інтеграція сучасних технологій у всі аспекти маркетингового процесу дозволить аграрним підприємствам забезпечити стійкий розвиток і залишатися лідером у своїй галузі.