Hvorfor og hvordan virker kirurgiske sjekklister? - Hilde Valen Wæhle (Inspira, 2020)
Hilde Valen Wæhle disputerte 14.2.2020 for ph.d.-graden ved Universitetet i Bergen med avhandlingen "Impact of the WHO Surgical Safety Checklist implementation on perioperative work and risk perceptions".