Вплив штучного інтелекту на сучасне мистецтво: можливості та виклики - Viktoriia Volynets (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2023)
Мета статті – розглянути інноваційні технології штучного інтелекту, які дають змогу самостійно створювати мистецькі образи.