Enclaves van leed en werkelijkheid; wiens trauma is 'Srebrenica' eigenlijk? - B.G.J. de Graaff (BMGN: Low Countries Historical Review, 2006)
R. van den Boogaard, Zilverstad. De Haagse verduistering van het drama-Srebrenica C. Banning, P. de Koning, Balkan aan de Noordzee. Over het Joegoslavië-tribunaal, over recht en onrecht H. Praamsma, J. Peekel, T. Boumans, Herinneringen aan Srebrenica. 171 Soldatengesprekken E. Suljagic, E. Vulliamy, L. Haveric, Postcards from the grave, afterword by Vulliamy, E., translated by L. Haveric L.P.C. Ruigrok, Journalism of attachment. Dutch newspapers during the Bosnian war A. van Loon, Vrouwen van Srebrenica J. VanIerberghe, Kroniek van onmacht. Sarajevo, Srebrenica... tien jaar later