La evaluación de las revistas científicas - Pérez Álvarez-Osorio, José Ramón (BiD: Textos Universitaris de Biblioteconomia i Documentació, 2001)
Anàlisi general dels paràmetres que s'han anat utilitzat tradicionalment per a l'avaluació de les revistes científiques, comentant la possibilitat d'aplicar-los a les revistes espanyoles i específicament, a les revistes de documentació, les quals són preses com exemple en l'article. Els paràmetres examinats són: el factor d'impacte, la presència de les revistes en les grans bases de dades internacionals de les corresponents disciplines o en els grans centres de subministrament de documents i, el grau de compliment de les normes nacionals i internacionals.