Ефективність реабілітації хворих з ішемічною хворобою серця після хірургічної реваскулярізації міокарду із порушенням вуглеводного обміну = The efficiency of rehabilitation of patients with coronary heart diseases after surgical myocardial revascularizati - Olena Kolodenko; Walery Zukow (Journal of Education, Health and Sport, 2015)
Kolodenko Olena, Zukow Walery. Ефективність реабілітації хворих з ішемічною хворобою серця після хірургічної реваскулярізації міокарду із порушенням вуглеводного обміну = The efficiency of rehabilitation of patients with coronary heart diseases after surgical myocardial revascularization with violation of carbohydrate metabolism. Journal of Education, Health and Sport. 2015;5(11):142-150. ISSN 2391-8306. DOIhttp://dx.doi.org/10.5281/zenodo.33619