Қолданыстағы қылмыстық заңнамадағы кейбір олқылықтар туралы. О некоторых недостатках действующего уголовного законодательства. - A. M. Ergaly. (Хабаршы. Заң сериясы, 2016)
Мақалада құқық шығармашылық қызметтің мәселелері талданылған. Құқық қолдану деңгейінде көрініс тапқан кемшіліктер көрсетілген. Автор қолданыстағы қылмыстық заңдағы жіберілген олқылықтарды жеке-жеке сипаттаған және қылмыстық заңнамадағы кемшіліктерді жоюға байланысты ұсыныстар жасауға тырысқан. В данной статье рассматриваются проблемы правотворческой деятельности. Анализируются недостатки, выявленные в правоприменительной деятельности. Автором предпринята попытка проанализировать недостатки законодательной техники. Предложены рекомендации по дальнейшему совершенствованию уголовного законодательства.